Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Livrari in tara:
 - GRATUIT dacă valoarea comenzii depăşeşte 250 RON pentru orice localitate din Romania.
 - Cost transport 20 RON (TVA inclus) – CHRONOS CURIER sau Fan Courier- dacă valoarea comenzii este sub 250 RON.

 - Cost transport 10 RON (TVA inclus) – POSTA ROMÂNĂ - dacă valoarea comenzii este sub 250 RON.
-Livrarile in Iaşi, Timişoara şi Bucureşti sunt gratuite pentru comenzile în valoare de minim 50 Ron, iar termenul de livrare poate fi intre 1-24 ore. Livrarea gratuita se face doar prin POŞTA ROMÂNĂ pentru Timişoara şi Bucureşti!


  Comenzile pentru livrare prin curier se primesc pana la orele 17!!!

Comenzile online se pot face non stop.


Când ajunge la mine?

În ţară - prin CHRONOS sau FAN CURIER, la adresa de livrare în maxim 24-48 ore de la confirmarea comenzii cu consultantul de vânzări(telefonic sau online).
În ţară - prin POŞTA ROMÂNĂ, la adresa de livrare în maxim 48 ore de la confirmarea comenzii cu consultantul de vânzări.

Coletul va fi adus acasă de către firma de curierat, iar în cazul în care nu sunteţi acasă, veţi fi contactat de către curier pentru a stabili o altă adresă de livrare.
Plata se va efectua ramburs în momentul în care curierul vă va înmâna coletul. Suma totală de plată o reprezintă valoarea coletului plus taxa de livrare.Ambalajele sunt in cea mai mare parte din materiale reciclate. Respectam mediul si facem eforturi pentru mentinerea planetei curate. Va invitam sa procedati la fel.