Abonare noutati

E-lichide

Lichidele sau elichide sau e-lichide reprezinta “combustibilul “ pentru tigari electronice sau ceea ce tigara electronica transforma in aburi(vapori). Pot avea sau nu un oarecare continut de nicotina intre 0% si 2,4%. Baza lichidelor este reprezentata de glicerina vegetala extrasa din plante sau combinatii cu propilen glicol- aditiv alimentar pr...

Lichidele sau elichide sau e-lichide reprezinta “combustibilul “ pentru tigari electronice sau ceea ce tigara electronica transforma in aburi(vapori). Pot avea sau nu un oarecare continut de nicotina intre 0% si 2,4%. Baza lichidelor este reprezentata de glicerina vegetala extrasa din plante sau combinatii cu propilen glicol- aditiv alimentar prezent in mai toate aromele de pe piata dar si in alimente, cosmetice etc. Lichidul poate fi un extras din frunzele de tutun sau poate fi combinat cu arome diferite. Producatorii seriosi folosesc numai aditivi si ingrediente USP(United States Pharmacopea) adica reglementate si aprobate de organisme americane abilitate din industrie.

Pentru un fumator care doreste sa abordeze tigara electronica, e bine sa inceapa cu o aroma apropiata(similara) de ceea ce fumeaza in present(Marlboro, Kent, Pall Mall, Winston etc. ), arome disponibile la marii producatori sub denumiri apropiate din motive de copyright.( Cowboy Blend, K&T etc).

E bine deasemeni sa nu va limitati la a cumpara o singura aroma, pentru ca intervine “plictiseala” adica nu mai simtiti aroma daca vapati o perioada indelungata. Alternand 2-3 arome sau combinand dupa bunul plac, puteti descoperi arome interesante sau puteti crea propria reteta .

Marii producatori care au acaparat déjà pietele majore ale lumii (USA, UK, Germania, Japonia etc) sunt axati in general pe lichidele pe baza de glicerina vegetala(VG), ce confera vapori abundenti, o senzatie placuta si dezvoltarea delicate a romei, fara sa irite caile aeriene superioare. Cel mai titrat producator international de elichide, Feellife cu operatiuni in USA, China, Hong Kong este responsabil pentru cea mai mare cota de piata din lume. Mai exista si producatori ce folosesc ca baza propilenglicolul(PG), responsabil pentru un TH(throat hit) mai puternic dar nerecomandat pe termen lung.

Practic, cel mai important lucru cand cumparati elichide este sa fie din surse sigure( importator cunoscut), cu datele de identificare ale importatorului si ale producatorului inscrise pe eticheta, protectie importiva deschiderii accidentale, si baza pe glicerina vegetala(VG).  

Mai multe

E-lichide Conține 53 produse.

pe pagină
Showing 37 - 48 of 53 items
Showing 37 - 48 of 53 items